تبلیغات
گنجه - لبنیات پر چرب خوب است یا بد ؟

در سالهای اخیر اکثر متخصصین تغذیه کاهش مصرف محصولات لبنی با چربی کامل را توصیه می کنند. امااخیرا  دانشمندان دانشگاه هاروارد به وجود ماده ای در چربی لبنیات پی بردند که خطر دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. این ماده، اسید چرب ترنس پالمیتولئیک می باشد و از اسیدهای چربی است که در شیر، پنیر، ماست و کره یافت می شود. این ماده در بدن ساخته نمی شود و تنها از راه مواد غذایی وارد بدن می شود.

در مطالعه ای که در 21 دسامبر سال 2010 در مجله  Annals of Internal Medicine  به چاپ رسید، محققان پی بردند که مصرف رژیم های غذایی غنی از محصولات لبنی،باعث کاهش خطر بیماری دیابت نوع 2 و نیز ناهنجاریهای متابولیکی مربوط به آن می شوند. اگرچه متخصصین پزشکی بر مصرف لبنیات کم چرب تاکید دارند ولی باید اذعان داشت که ترنس پالمیتولئیک اسید در لبنیات پرچرب موجود می باشد !