تبلیغات
گنجه - لازانیا با گوشت


مواد لازم:

- لازانیا 1 بسته
- گوشت چرخ كرده 200 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- پیاز 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری

* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال كرده، با مقدار كمی روغن سرخ كنید و به آن كمی زردچوبه بزنید.
سپس گوشت چرخ كرده را كه با پیاز رنده شده كاملاً مخلوط كرده اید به آن اضافه كنید و آن را تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود.
 
رب را همراه با نمك و فلفل و آبلیمو به مایه گوشتی اضافه كنید و ته فنجان آب روی آن بریزید و بگذارید مایه گوشتی بجوشد و به روغن بیفتد.


2- خمیر لازانیا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش كه به آن مقداری نمك و روغن مایع افزوده اید، بریزید و كمی زردچوبه به آن اضافه كنید تا طعم و رنگ لازانیا بهتر شود. محتوی ظرف را به مدت 8 الی 10 دقیقه بگذارید بجوشد تا خمیر لازانیا نرم شود. سپس آب جوش را خالی كرده بجای آن به تدریج آب سرد اضافه كنید و این عمل را 2 تا 3 بار تكرار كنید، تا آب روی لازانیا سرد شود و خمیر به هم نچسبد.

 
3- در یك ظرف پیركس كه كف آن را با كمی روغن آغشته كرده اید، یك لایه خمیر لازانیا قرار دهید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید. سپس یك ردیف دیگر خمیر قرار دهید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید.

 
این عمل را تكرار كنید تا خمیر لازانیا تمام شود. روی خمیر مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و 4 یا 5 قاشق غذاخوری آب، كف ظرف بریزید و درِ ظرف را گذاشته یا روی آن را با فویل آلومینیم بپوشانید و 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فانهایت) قرار داده، سپس درِ ظرف را برداشته و 15 دقیقه دیگر در همین دما قرار دهید تا روی آن كمی برشته شود. خوراك لازانیا را با ظرف سر سفره بیاورید و با كارد آن را برش بزنید. نكته: خوراك لازانیا را می توان به صورت دم كرده در قابلمه نچسب هم تهیه كرد.





برچسب ها : لازانیا / آشپزی / ،